Viva Classic Live 2024

In de eerste twee weekenden van september 2024 presenteert gastheer en bariton Sef Thissen traditioneel Viva Classic Live op de Markt in Venlo.

In de eerste twee weekenden van september 2024 presenteert gastheer en bariton Sef Thissen traditioneel Viva Classic Live op de Markt in Venlo. 
Het sierlijke decor van het oude stadhuis van de stad Venlo en het aangrenzende sfeervolle Marktplein zal ook dit jaar weer fungeren als de locatie waar muziekliefhebbers, jong en oud, kunnen genieten van klassieke muziek, uitgevoerd door de crème de la crème uit het internationale klassieke opera vak. 

Viva Classic Live zal deze editie geheel in teken staan van de Venlose kunstenaar Evert Thielen die op datzelfde moment exposeert in Museum van Bommel van Dam. Aan de hand van door Thielen zelf gekozen thema’s zullen muziekkeuzes versterkt worden met haarscherpe afbeeldingen van zijn indrukwekkende kunstwerken.

Ook dit jaar zal Sef Thissen weer diverse internationaal geprezen topsolisten naar Venlo halen. Ronduit bijzonder is de komst van het monumentale mannenkoor De Mastreechter Staar. Tijdens alle concerten zal het volledige koor vanuit Maastricht afreizen naar Venlo om zich te presenteren tijdens Viva Classic Live.

Viva Classic Live wordt traditioneel muzikaal ondersteund door The New Symphonics en Coro Classico onder leiding van Maurice Luttikhuis.

Met solisten Sef Thissen, Antonello Palombi, Mastreechter Staar e.a.

Datum: 7, 8,13, 14, 15 September 2024

Genre: klassiek – opera

Locatie: Markt Venlo

Concert inclusief diner: € 95,-

Tickets te koop via Theater Maaspoort en Eventim.nl .