Sef Thissen presenteert Kurhaus Kerstconcert

 

            In samenwerking met Amrath Hotel Kurhaus en de BankGiro Loterij presenteerde bariton Sef Thissen dit jaar voor het eerst het Kurhaus Kerstconcert. Het Kurhaus staat natuurlijk bekend als een van de meest bijzondere concertlocaties in Nederland waar grote nationale en internationale orkesten en artiesten gemusiceerd hebben.  

            Sef Thissen dompelde samen met groot orkest en koor onder leiding van Maurice Luttikhuis deze bijzondere locatie onder in kerstsferen. De avond kent een breed repertoire: van Bach tot Bing Crosby. 

Solisten tijdens deze concerten waren: 
Sef Thissen - bariton (tevens presentatie)
Antonello Palombi - tenor
Fenna Ograjensek - sopraan  
Leta Bell - kersttraditionals
Dennie Christian - Duitse kerstliederen            

 
 
 
 

            Met het Kurhaus Kerstconcert voegt Sef Thissen een bijzondere productie toe aan de muzikale kalender waarbij Viva Classic Live het fundament vormt voor deze Kerstconcerten. Viva Classic Live in Venlo is als klassiek open air concert inmiddels bekend in binnen- en buitenland. Na de zevende editie van dit jaar ontstond in een gesprek met AvroTros het idee voor een kerstconcert. Al snel werd ook gesproken met Amrath Hotel Kurhaus en de BankGiro Loterij. Iedereen omarmde het plan en zo is het gelukt om afgelopen 7 en 8 december 2018 de eerste editie van het Kurhaus Kerstconcert te presenteren. 

            Op 25 december 2018, eerste kerstdag, is de eerste editie van het Kurhaus Kerstconcert uitgezonden op NPO1 bij AvroTros.

 
Kurhaus Kerstconcert GEMIST
Kurhaus Kerstconcert
Bekijk meer afleveringen van Kurhaus Kerstconcert »
 
Official partner Kurhaus Kerstconcert

 

 

Media partner Kurhaus Kerstconcert

Sponsor Kurhaus Kerstconcert