Sef Thissen presenteert het Kurhaus Kerstconcert
6, 7 & 8 december 2019
Reserveer uw kaarten via Ticketpoint

 

            Na het succes van vorig jaar presenteert bariton Sef Thissen, in samenwerking met Amrath Hotel Kurhaus en de BankGiro Loterij dit jaar de tweede editie van het Kurhaus Kerstconcert. Het Kurhaus staat natuurlijk bekend als een van de meest bijzondere concertlocaties in Nederland waar grote nationale en internationale orkesten en artiesten gemusiceerd hebben.  

            Sef Thissen zal samen met groot orkest en koor onder leiding van Maurice Luttikhuis deze bijzondere locatie onderdompelen in kerstsferen. De avond kent een breed repertoire: van Bach tot Bing Crosby. 

Solisten tijdens deze concerten zijn: 
Sef Thissen - bariton (tevens presentatie)
Antonello Palombi - tenor
Fenna Ograjensek - sopraan  
Leta Bell - kersttraditionals
Dennie Christian - Duitse kerstliederen            

 
 
 
 

            Met het Kurhaus Kerstconcert voegt Sef Thissen een bijzondere productie toe aan de muzikale kalender waarbij Viva Classic Live het fundament vormt voor deze Kerstconcerten. Viva Classic Live in Venlo is als klassiek open air concert inmiddels bekend in binnen- en buitenland. Na de zevende editie in 2018 ontstond in een gesprek met AvroTros het idee voor een kerstconcert. Al snel werd ook gesproken met Amrath Hotel Kurhaus en de BankGiro Loterij. Iedereen omarmde het plan en zo is het gelukt om op 7 en 8 december 2018 de eerste editie van het Kurhaus Kerstconcert te presenteren die op 25 december door AvroTros op NPO1 is uitgezonden.

            De tweede editie van het Kurhaus Kerstconcert is op 6, 7 en 8 december 2019 en zal p 25 december 2019, eerste kerstdag, uitgezonden worden op NPO1 bij AvroTros.

 
Kurhaus Kerstconcert GEMIST
Kurhaus Kerstconcert
Bekijk meer afleveringen van Kurhaus Kerstconcert »
 
Official partner Kurhaus Kerstconcert

 

 

Media partner Kurhaus Kerstconcert

Sponsor Kurhaus Kerstconcert