• Viva Classic Live
 

SEF THISSEN PRESENTEERT VIVA CLASSIC LIVE

Viva Classic Live is op 9, 10 en 11 september 2016, reserveer hier uw kaarten: DE MAASPOORT

 
 

Viva Classic Live is een concept van bariton Sef Thissen. Middels zijn openlucht-concerten en kerst-concerten neemt hij zijn publiek iedere keer mee op een bijzondere muzikale reis.
Eén ding staat centraal tijdens deze Viva Classic Live concerten, mensen moeten elkaar omarmen en samen genieten van de prachtige muziek. "De rijke schat aan composities geeft ons de plicht om het op een frisse manier, anno nu, te presenteren. Dit zonder de idealen van de componist tekort te doen". 

Voor meer informatie over de editie 2015: Viva Classic Live open air Venlo

 
 
Bariton Sef Thissen zingt samen met het Viva Classic Live orchestra o.l.v. Maurice Luttikhuis.
Bariton Sef Thissen zingt samen met het Viva Classic Live orchestra o.l.v. Maurice Luttikhuis.
 
Het succes van de markt nu ook in Kerstsfeer

In vier jaar tijd is het concept Viva Classic Live uitgegroeid tot een niet weg te denken concertserie in het centrum van Venlo. Van heinde en ver komen mensen naar Venlo reizen om iets van de concerten mee te krijgen. Ook vanuit diverse omroepen krijgt Viva Classic Live mooie aandacht. Zo zijn de concerten zichtbaar via Omroep Venlo (lokale TV), L1 (provinciale TV) en landelijk dankzij een warme omarming van AVROTROS. Inmiddels worden de concerten ook uitgeonden via de Belgische zender MENT TV.

Door deze krachtige ontwikkeling is in 2014 het concept Viva Classic Live voor het eerst gepresenteerd in kerstsfeer. Twee keer een uitverkochte grote theaterzaal in De Maaspoort in Venlo. Het publiek was direct verliefd op deze prachtige concerten in een volledig uniek kerstdecor. Ook in 2015 waren er weer twee uitverkochte kerstconcerten in De Maaspoort in Venlo. Hiermee mogen we stellen dat de kerstserie een juiste aanvulling is op de zomerconcerten op de Markt.

Meer informatie over het Viva Classic Live Kerstconcert

 
 
Viva Classic Live orchestra

Door de jarenlange intensieve samenwerking tussen Sef Thissen en Maurice Luttikhuis is het Viva Classic Live orchestra ontstaan. 

Wilt u meer weten over dit bijzondere orkest? Klik hier

 
 
 
Viva Classic Live wordt mede mogelijk gemaakt door