• 7 & 8 december 2018
  • 7 & 8 december 2018
  • 7 & 8 december 2018
  • 7 & 8 december 2018

Sef Thissen presenteert Kurhaus Kerstconcert


7 & 8 december Kurhaus Scheveningen 


Kaarten verkrijgbaar via

 

            In samenwerking met Amrath Hotel Kurhaus en de BankGiro Loterij presenteert bariton Sef Thissen dit jaar voor het eerst het Kurhaus Kerstconcert. Het Kurhaus staat natuurlijk bekend als een van de meest bijzondere concertlocaties in Nederland waar grote nationale en internationale orkesten en artiesten gemusiceerd hebben.  

            Sef Thissen zal samen met groot orkest en koor onder leiding van Maurice Luttikhuis deze bijzondere locatie onderdompelen in kerstsferen. Tevens zal kinderkoor High Five, bekend van het TV programma Holland’s Got Talent, haar opwachting maken. De avond kent een breed repertoire: van Bach tot Bing Crosby. 

De topsolisten komen uit binnen- en buitenland:
Sef Thissen - bariton (tevens presentatie)
Antonello Palombi - tenor
Fenna Ograjensek - sopraan  
Leta Bell - kersttraditionals
Dennie Christian - Duitse kerstliederen            

 
 
 
 

            Met het Kurhaus Kerstconcert voegt Sef Thissen een bijzondere productie toe aan de muzikale kalender waarbij Viva Classic Live het fundament vormt voor deze Kerstconcerten. Viva Classic Live in Venlo is als klassiek open air concert inmiddels bekend in binnen- en buitenland. Na de zevende editie van dit jaar ontstond in een gesprek met AvroTros het idee voor een kerstconcert. Al snel werd ook gesproken met Amrath Hotel Kurhaus en de BankGiro Loterij. Iedereen omarmde het plan en zo is het gelukt om op vrijdag 7 en zaterdag 8 december 2018 de eerste editie van het Kurhaus Kerstconcert te presenteren. 

            U kunt getuige zijn van dit bijzondere concert door uw ticket te kopen via

- Data: vrijdag 7 en zaterdag 8 december 2018
Locatie: Kurhaus, Scheveningen

 
Official partner Kurhaus Kerstconcert

 

 

Media partner Kurhaus Kerstconcert

Sponsor Kurhaus Kerstconcert